Ispirazione © 2011 

 

                        

Hvorfor hedder vi "Ispirazione"?

 

Ispirazione bygger firmaets ejers familiemæssige baggrund og personlige rejse.

Ispirazione betegner de steder og de 
​​mennesker, der har inspireret til og støttet grundlæggelsen af denne virksomhed.


Ejerens rejse har sin oprindelse i den traditionelle, italienske familievirksomhed.

Det første sted, der inspirede ejeren til at udvikle virksomheden var familiens café og isbar, som hans bedsteforældre grundlagde, og som den dag i dag ejes af familien og drives af hans mor.

I ungdomssårene gjorde Ispiraziones ejer sig sine første erfaringer på hans fætres Schocchieri Bar, der stadig betragtes som en af de bedste bagerier og isboder i Calabrien, og på Trigna – en økologisk gård grundlagt i 1920 i Lamezia Terme af Cavaliere del Lavoro Orazio La Ferla, en landmand, som i 1938 nøje udvalgte en nu anerkendt rissort, der stadig bærer hans navn.

Familien Ferraro gård blev grudlaqt i 1991 og stadig aktiv i den lokale produktion af vin, olivenolie, grøntsager og citrusfrugter. 


Efter at have flyttet til Firenze, indledte ejeren sit arbejde inden for markedsføring og salg, og arbejdede bl.a. i 4 år for Chil di Rignano sull’Arno, en af de mest innovative virksomheder i branchen.

I løbet af årene i Firenze, blev en vigtig erhvervserfaring grundlagt i arbejdet på først Villani Konditori, siden Neri Konditori - stadig et af de bedste florentinske bagerier.

Flytningen til udlandet, takket være møder med  Lasse, Marco, MarieAnnaBadr, RoccoGiorgio, Elizabeth, Carola, KarinaCiccioAgata, Cristina, Fabia, Panos, KateRuggeroRoberto, Gabryel , Nynne, Simone, Ale, Silje, Mikael, Gabriele, PatrickJeppe, Folke og Valerio samtidig medat støtte de lokale erhverv og uddannelse af personale.

“Visdom er erfaring datter .”

 

Leonardo da Vinci

 

 

ISPIRAZIONE ledes af Giovanni Ferraro, der er Professionel Master af Kaffe Science and Sensory Analysis af The International Institute of Coffee Tasters og Centro Studi Assaggiatori, i samarbejde med flere af Italiens bedste håndproducerende fødevarevirksomheder og Giusti STP advokatkontor.

 

 

 

 

 

Homepage »

Tilbage til homepage.

 

 

Hvad kan vi tilbyde »

Hvad kan vi tilbyde Italianske virksomheder og kommercielle activiteter i udlandet.

 

Kontakt »

Vi kan kontakt når som helst.